Oktatási feltételek – Úszás

[vc_row][vc_column][trx_content top=”50″][vc_column_text]

Oktatási feltételek – Úszás

[/vc_column_text][trx_columns count=”1″ top=”50″ bottom=”70″][trx_column_item span=”1″][vc_column_text]Az oktatás állandó időpontjának kiválasztása közös megbeszélés alapján történik, melyet az oktatás eredményességének érdekében tartani kell egész tanév alatt.

Az úszásoktatás havi tandíjas, melyet hónap elején egy összegben kell fizetni. Az uszodaköltséget szintén előre kell megváltani az adott hónapra, amit a tandíjjal egyidejűleg kell rendezni. Hiányzás esetén fel nem használt uszodaköltség jóváírásra kerül a következő hónapban. Az évközi csoport létszám változás, tandíjmódosítással járhat.

Öltöztetés és oktatásra kísérés céljából a szülő igényelhet öltöztető belépőt, mely 15 alkalommal napi 2x összesen 40 perc időtartamra biztosít belépést a fürdő területére (Paskál fürdőbe ingyenesen, Csillaghegyi fürdőbe 200 Ft/alkalom). A belépőhöz letéti díjat kér a fürdő, amit időkorlát túllépés nélküli lejáratkor visszafizetnek. Amennyiben fürdőszolgáltatást kíván igénybe venni a szülő/kísérő, vagy a fürdő területén kíván tartózkodni az oktatás ideje alatt, úgy kedvezményes úszójegy váltására van lehetősége a pénztárban.

A belépők 120 perces időtartamra szólnak. 

Hiányzás esetén a tandíj visszatérítésre vagy jóváírására nincs lehetőség. Az elmaradt órák pótlására a választott csomagban foglalt keretig lehetőséget biztosítunk a tanév végéig. A pótlás csoportlétszáma a választott csomagtól függ. Ha az óra az oktató miatt marad el, annak pótlásáról az oktató köteles gondoskodni, vagy az óra díja a következő havi tandíj árába beszámításra kerül.

Hivatalos ünnepnapokon szünetel az oktatás, melyet nem pótlunk. Uszodaköltséget ezekre a napokra nem számítunk fel. Hosszú hétvége esetén, a ledolgozandó szünnap pótlásra kerül.

Egy hónapnál hosszabb hiányzás és/vagy fizetési késedelem esetén a helyet tartani nem tudjuk. Tartós kimaradás esetén, helyfoglalási díj ellenében 1 hónapig tudjuk biztosítani a helyet.

A létesítmény területén gyermek egyedül nem közlekedhet és őrizetlenül nem maradhat, a felügyeletről az óra megkezdéséig, illetve az órát követően a szülő/kísérő gondoskodik. Az oktató teljes körű felelőssége a tanóra 45 perces idejére terjed ki, azon túlmenően felügyeletet biztosítani nem tudunk a gyermek számára.

A létesítmény a házirendben és az aktuális Covid előírásokban foglaltak szerint látogatható.

Az oktatáson fertőző beteg nem vehet részt. Nem szobatiszta gyermekek részére a fürdőruha alatt úszópelenka használata kötelező.

A beiratkozással egyidejűleg a szülő/gondviselő az oktatási feltételeket tudomásul veszi és teljes egészében elfogadja. Az oktatás ezt követően kezdődhet el.[/vc_column_text][/trx_column_item][trx_column_item][vc_column_text][/vc_column_text][/trx_column_item][/trx_columns][/trx_content][/vc_column][/vc_row][vc_row disable_element=”yes”][vc_column][trx_content top=”50″][vc_column_text]

Oktatási feltételek – Úszás

[/vc_column_text][trx_columns count=”1″ top=”50″ bottom=”70″][trx_column_item span=”1″][vc_column_text]Úszóiskolánkban oktatást a tanév ideje alatt végzünk, szeptembertől júniusig. A nyári szünidőben külön megbeszélés alapján vállaljuk az oktatást. Az oktatás állandó időpontjának kiválasztása közös megbeszélés alapján történik, melyet az oktatás eredményességének érdekében tartani kell.

Az úszásoktatás havi tandíjas, melyet hónap elején egy összegben kell fizetni.  Az uszodaköltséget szintén előre kell megváltani az adott hónapra, amit a tandíjjal egyidejűleg kell rendezni. Öltöztetés és oktatásra kísérés céljából a szülő igényelhet öltöztető bérletet, mely napi 2 alkalommal maximum 40 perc időtartamra biztosít ingyenes belépést a fürdő területére. A belépőhöz letéti díjat kér a fürdő, melyet időkorlát túllépés nélküli lejáratkor visszafizetnek.  Amennyiben fürdőszolgáltatást kíván igénybe venni a szülő / kísérő, vagy a fürdő területén kíván tartózkodni az oktatás ideje alatt, úgy kedvezményes úszójegy váltására van lehetősége a pénztárban. A belépők 120 perces időtartamra szólnak.

Hiányzás esetén a tandíj és a fel nem használt belépő visszatérítésre nincs lehetőség. Az elmaradt órák pótlására indokolt esetben – pl. betegség, előre bejelentett iskolai program miatti hiányzás stb.-, az elmaradt órától számított egy hónapon belül pótlási lehetőséget biztosítunk. Ha az óra az oktató miatt marad el, annak pótlásáról az oktató köteles gondoskodni, vagy az óra díja a következő havi tandíj árába beszámításra kerül. Hivatalos ünnepnapokon szünetel az oktatás, melyet nem köteles pótolni az oktató. Négynapos hosszú hétvége esetén, a szünnapnak kiadott köztes munkanap pótlásra kerül.

Egy hónapnál hosszabb hiányzás és / vagy fizetési késedelem esetén a helyet tartani nem tudjuk. Tartós kimaradás esetén, helyfoglalási díj ellenében tudjuk csak tartani a helyet.

A létesítmény területén gyermek őrizetlenül nem maradhat, a felügyeletről az óra megkezdéséig, illetve az órát követően a szülő / kísérő gondoskodik. Az oktató teljes körű felelőssége a tanóra idejében a gyermek átvételétől – átadásáig terjed. A foglalkozást követően nincs lehetőség gyermek megőrzésre, ezért kérjük a kísérők pontos érkezését a foglalkozás végén. A létesítmény a házirendben foglaltak szerint látogatható.

Az oktatáson fertőző beteg gyermek nem vehet részt. Nem szobatiszta gyermekek részére az úszópelenka használata kötelező.

[trx_section dedicated=”no” scroll=”no” style=”border:1px dashed #F0FFDA; padding: 20px; background-color:#F0FFDA; font-weight:400;” ] A beiratkozáskor a szülő/ gondviselőnek ki kell tölteni az adatkezelési nyilatkozatokat, és teljes egészében el kell fogadnia az oktatási feltételeket. Az oktatás csak ezt követően kezdődhet el. [/trx_section][/vc_column_text][/trx_column_item][trx_column_item][vc_column_text][/vc_column_text][/trx_column_item][/trx_columns][/trx_content][/vc_column][/vc_row]

Megosztás

Facebook
Twitter
Email

További hírek

Mit kell hozni első alkalommal?

A megküldött tájékoztatóban foglalt tandíjat és uszodaköltséget borítékban. Letéti díjat készpénzben, a szülői kísérőjegyhez (napi belépő ára). Fürdőfelszerelés: úszósapka, úszószemüveg, fürdőruha, papucs, törölköző/köntös

Olvass tovább >

Öltözés

Belépést követően keressétek az uszoda csoportos öltözőit, ahol a szülő jelenléte és segítsége mellett átöltözhetnek a gyerekek. Öltözést követően bármely üres szekrénybe bepakolhatók a ruhák.

Olvass tovább >