Kedves Szülők! Elindultak a 2023-as tábor jelentkezések.

Oktatási feltételek – Úszás és hidroterápia

Az oktatás állandó időpontjának kiválasztása közös megbeszélés alapján történik, melyet az oktatás eredményességének érdekében tartani kell egész tanév alatt.

Az úszásoktatás havi tandíjas, melyet hónap elején egy összegben kell fizetni. Az uszodaköltséget szintén előre kell megváltani az adott hónapra, amit a tandíjjal egyidejűleg kell rendezni. Hiányzás esetén fel nem használt uszodaköltség jóváírásra kerül a következő hónapban. Felhívjuk a figyelmet, hogy az évközi csoportlétszám változása tandíjmódosítással jár.

Öltöztetés és oktatásra kísérés céljából a szülő igényelhet öltöztető belépőt, mely 15 alkalommal napi 2x belépéssel összesen 40 perc időtartamra biztosít belépést a fürdő területére ingyenesen. A belépőhöz letéti díjat kér a fürdő, amit az időkorlát betartása mellett visszafizetnek. Amennyiben fürdőszolgáltatást kíván igénybe venni a szülő/kísérő, vagy a fürdő területén kíván tartózkodni az oktatás ideje alatt, úgy kedvezményes úszójegy váltására van lehetősége a pénztárban.

A belépők 90 perces időtartamra szólnak. 

Hiányzás esetén a tandíj visszatérítésre vagy jóváírására nincs lehetőség. Az elmaradt órák pótlására évi 9 alkalommal lehetőséget biztosítunk a hiányzástól számított 60 napig, de csak időben történt lemondás esetén. A kihagyott foglalkozást az iskolának nem kötelessége automatikusan pótolni, ezért azt a szülőnek kell kérnie minden esetben a hiányzástól számított 15 napon belül honlapunkon keresztül. Az elmaradást az oktatóval egyeztetve lehet pótolni. Amennyiben nem sikerül közös időpontot találni, úgy központi pótlásra lehet jelentkezni. A pótlás csoportlétszáma a választott csomagtól függ. Ha az óra az oktató miatt marad el, annak pótlásáról az oktató köteles gondoskodni, vagy az óra díja a következő havi tandíj árába beszámításra kerül.

Hivatalos ünnepnapokon szünetel az oktatás, melyet nem pótlunk. Uszodaköltséget ezekre a napokra nem számítunk fel.

Egy hónapnál hosszabb hiányzás és/vagy fizetési késedelem esetén a helyet tartani nem tudjuk. Tartós kimaradás esetén, helyfoglalási díj ellenében 1 hónapig tudjuk biztosítani a helyet.

A létesítmény területén 14 év alatti gyermek egyedül nem közlekedhet és őrizetlenül nem maradhat, a felügyeletről az óra megkezdéséig, illetve az órát követően a szülő/kísérő gondoskodik. Az oktató teljes körű felelőssége a tanóra 45 perces idejére terjed ki, azon túlmenően felügyeletet biztosítani nem tudunk a gyermek számára.

A létesítmény mindenkor a házirendben és az aktuális Covid előírásokban foglaltak szerint látogatható. Ingyenesen parkolási lehetőséget biztosít a fürdő, a vendégei számára. Belépéskor kapott vonalkódot a pénztárban érvényesítik.

Az oktatáson fertőző beteg nem vehet részt. Nem szobatiszta gyermekek részére a fürdőruha alatt úszópelenka használata kötelező.

A beiratkozással egyidejűleg a szülő/gondviselő az oktatási feltételeket tudomásul veszi és teljes egészében elfogadja.

Megosztás

Facebook
Twitter
Email

További hírek