Adatvédelmi nyilatkozat


Tájékoztató!

  1. május 25-től Magyarországon és az EU országaiban hatályba lépett az Európai Unió új Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR). A Mikuszi Suli a személyes adatok kezelése és tárolása terén, a jogszabályoknak megfelelően kíván eljárni, hogy az új szabályozásnak maradéktalanul megfeleljen.

Adatkezelési tájékoztatónk ide kattintva érhető el, de az alábbiakban összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat.

Mikuszi Suli tanfolyamra beiratkozás

A tanfolyamon részt vevő gyermekek személyes adatai kezelésének alapvető célja a tanfolyam biztonságos és a jogszabályi előírásoknak megfelelő megszervezése, illetve a szülőkkel való megfelelő kapcsolattartás biztosítása.

Oktatással, táborozással kapcsolatos adatok kezelése

Iskolánk által szervezett foglalkozásokra és táborokba jelentkezőktől a következő adatokat kérjük el, és az alábbiak szerint kezeljük:

  • Gyermek neve és születési ideje
  • Lakcíme
  • TAJ száma (táborozás esetén)
  • Szülők neve és telefonszáma
  • Email címe

 

A személyes adatokat csak az erre kijelölt munkatársak kezelhetik. Kapcsolattartás céljából az oktató hozzáférhet a szülő, gondviselő telefonszámához. Iskolánk külön adatkezelői megállapodást köt, az érintett munkatársakkal.

 

A tanfolyam, illetve tábor befejezését követően a személyes adatokat 8 évig tároljuk, előírás szerűen.

Mikuszi hírlevél

Iskolánk a hatékony kapcsolattartás és információ közlés céljából hírlevelet alkalmaz. Ezen a csatornán keresztül ad hírt az iskola, a foglalkozásokkal és működéssel kapcsolatos tudnivalókról, eseményekről, programokról.

A hírlevélre való feliratkozás elengedhetetlenül fontos, a hatékony kommunikációhoz és együttműködéshez. Ha feliratkozott hírlevelünkre, tároljuk a feliratkozáskor megadott e-mail címet.

Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat, ha rákattint a hírlevél alján található “Leiratkozás” linkre.

Figyelem! Hírlevelünkről történő leiratkozás esetén, nem lesz módunk közvetlenül tájékoztatást adni az oktatással kapcsolatos tudnivalókról, hírekről, szabadidős programokról, táborokról.

Mire használjuk az adatokat?

A jelentkezéskor megadott személyes adatokat táborok, szabadidős programok és események szervezéséhez használjuk fel. Ennek során iskolánk az eseménnyel kapcsolatosan hírlevélben, e-mailben információt küldhet, illetve megadott számlázási adatok felhasználásával számlát állíthat ki.

Hol tároljuk, kivel osztjuk meg az adatokat?

A tanítványok adatait saját és informatikai szolgáltató partnerünk virtuális szerverén tároljuk, melyek a biztonságos tárolás érdekében elektronikus védelemmel vannak ellátva.

Hogyan kérhetem a rólam tárolt adatok megtekintését és az adataim törlését?

E-mailben történő kapcsolatfelvétellel kérhető az adatok megtekintése vagy törlése. Ezt követően az illetékes munkatársunk felveszi önnel a kapcsolatot.