Kedves Szülők! Elindultak a 2023-as tábor jelentkezések.

Oktatási feltételek – nyári szünidei oktatás

Az úszásoktatás a nyári szünidőben óradíj alapú, amit lehet előre fizetni vagy a helyszínen alkalmanként. Az uszodaköltséget az óradíjjal együtt kell rendezni. Óralemondást legkésőbb 1 nappal a foglalkozás előtt tudunk elfogadni. A le nem mondott, vagy későn lemondott foglalkozás árát ki kell fizetni. Egyhuzamban két alkalomnál több hiányzás esetén az időpont kiadásra kerülhet új jelentkező számára.

A jelentkezéskor egyeztetett időpontot tartani kell, attól eltérő időpontban nem tudunk foglalkozást biztosítani.

Öltöztetés és oktatásra kísérés céljából a szülő igényelhet öltöztető belépőt, mely 15 alkalommal napi 2x belépéssel összesen 40 perc időtartamra biztosít belépést a fürdő területére ingyenesen. A belépőhöz letéti díjat kér a fürdő, amit az időkorlát betartása mellett visszafizetnek. Amennyiben fürdőszolgáltatást kíván igénybe venni a szülő/kísérő, vagy a fürdő területén kíván tartózkodni az oktatás ideje alatt, úgy kedvezményes úszójegy váltására van lehetősége a pénztárban.

A belépők 90 perces időtartamra szólnak.

A létesítmény területén 14 év alatti gyermek egyedül nem közlekedhet és őrizetlenül nem maradhat, a felügyeletről az óra megkezdéséig, illetve az órát követően a szülő/kísérő gondoskodik. Az oktató teljes körű felelőssége a tanóra 45 perces idejére terjed ki, azon túlmenően felügyeletet biztosítani nem tudunk a gyermek számára.

A létesítmény mindenkor a házirendben foglaltak és járványügyi előírások szerint látogatható.

Ingyenesen parkolási lehetőséget biztosít a fürdő a vendégei számára. Belépéskor kapott vonalkódot a pénztárban érvényesítik.

Az oktatáson fertőző beteg nem vehet részt. Nem szobatiszta gyermekek részére a fürdőruha alatt úszópelenka használata kötelező.

A beiratkozással egyidejűleg a szülő/gondviselő az oktatási feltételeket tudomásul veszi és teljes
egészében elfogadja.

Megosztás

Facebook
Twitter
Email

További hírek

II. Székely Éva Emlékverseny

Idén másodszor rendezték meg a Székely Éva Emlékversenyt április 15-én a Csillaghegyi Árpád Forrásfürdőben. Célja az egészséges és sportos életmódra felhívni a figyelmet, az amatőr sportbarátok

Olvass tovább >

Nyári úszásoktatás - Jelentkezési lap

Helyszín és időpont választás

A foglalkozáson résztvevő adatai

Kapcsolattartás

Felmérés

Tájékoztatók és nyilatkozatok

Táborozás - Jelentkezési lap

Táborválasztás

A foglalkozáson résztvevő adatai

Kapcsolattartás

Felmérés

Tájékoztatók és nyilatkozatok