Kedves Szülők! Elindultak a 2023-as tábor jelentkezések.

Kockatábor – az interaktív építő hét

  • Főoldal
  • >
  • Kockatábor – az interaktív építő hét

Kockatábor – az interaktív építő hét

Egy hét kreatív építés, játék, izgalom a mindenki által jól ismert és kedvelt színes LEGO kockákkal. Táborunk napi 2x 2-3 óra vezetett foglalkozás keretében, de mégis önálló és kreatív alkotással várja a résztvevőket. Programunk egy felépített készségfejlesztő szisztéma mentén haladva jut el a hét végi nagy alkotáshoz, mely során reméljük, hogy felejthetetlen órákat és élményeket fogunk nyújtani a gyerekeknek. A kockázást, minden nap kiegészít valami ellensúlyozós kreatív és mozgásos program is, hogy az egészséges egyensúlyt fenntartsuk a test és szellem között. Lesz úszás – strandolás és sok minden más. Minden nap többféle legós építés és interaktív feladat várja a gyerekeket. Tematikus építés: Járművek világa Növények és állatok világa 2×4-es színes kockák. Mit látsz bele? Nonfiguratív építés Város és környezetünk Mesék, filmek világa Egy napom építés Szakmák legóból Építési technikák Szabad játékok: Dots építések Ninjago versenypályák Chima versenypályák Irányítható járműkörök Képregények Dekorációk készítése Ügyességi feladatok Kültéri játékok

Dátumok

2023 augusztus 7-11.

Extra programok

Hétfő 9:00 - 10:00 úszás+strandolás, délután kézművezés, társasozás, homokozás, foci-röpi

Napi bontás

7:30 - 8:00 gyülekező a strand nyári bejáratánál

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Helyszín

Paskál Gyógy- és Strandfürdő, Budapest, Egressy út 178/F, 1141

További táborok

Egész napos

Tervezett ár

62.000.- Ft

/5 nap

Napi díj: 14.000.-Ft / nap

Figyelem! Az árak tájékoztató jellegűek, a partnerek árszabásától függően változhatnak.

Helyszín

Paskál Gyógy- és Strandfürdő, Budapest, Egressy út 178/F, 1141

Résztvevők száma

Táboraink minimum 10 fő jelentkezése esetén indul

A táborozás jellege

Napközis

Időbeosztás

Egész napos 8:00 - 16:00

Ügyelet

7:30-8:00, 16:00-16:30

Korosztály

6+

Info

A táborozás remek lehetőség gyermekeink számára. Alternatív oktatási módszerrel és barátságos csapattal várunk mindenkit.

Kapcsolat

Központi szám +36 70 425 6050, Sinka Ancsa +36 30 579 0141 (9:00-15:00 óra között hívható)

Gyakori Kérdések

Még több kérdése lenne? Nézze meg a Gyakori Kérdések oldalunkat, vagy írj nekünk!

Betegség esetén lehetőséget biztosítunk a nyár folyamán másik táborba becsatlakozni. Amennyiben ez nem kivitelezhető, a következő tanévben a tábor fennmaradó árának felét le lehet úszni.

Igen, ételérzékenység esetén előre jelzett kéréseket meg tudnak oldani az étkezdében. Rendkívül szigorú diéta esetén, megoldható az otthonról hozott étel hűtése, szervírozása.

Nem ajánljuk, de lehet. Csak olyan játékot hozzanak, amit másoknak is oda adnak és nem okoz drámát, ha történik vele valami.

Igen, együtt vannak kicsik – nagyok, tesók és barátok, csak a csoportbontásos foglalkozások idején fordulhat elő, hogy külön kerülnek.

A táborban minden gyerek mellé fix segítő van beosztva (5 gyerek 1 segítő), hogy legyen kihez kötődni és segítségért fordulni szükség esetén.

Jelentkezési lap

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Táborválasztás

A foglalkozáson résztvevő adatai

Kapcsolattartás

Felmérés

Tájékoztatók és nyilatkozatok