Kedves Szülők! Elindultak a 2023-as tábor jelentkezések.

10 próba tábor

Legváltozatosabb táborunknak ígérkezik a nyáron, melynek középpontjában a mozgás áll. Napközis jellegű lesz, 8-tól 16-17 óráig fog tartani és naponta 2 program biztosítja a felejthetetlen élményt. Folyamatos utazásban lesz részünk a hét minden napján, hogy a legkülönbözőbb kihívásokban és kalandokban részesülhessünk. A program minden aktív, mozogni vágyó gyerek részére ajánlott. Részleteit szokás szerint rejtse még homály. Előző évek tartalmából: Cyberjump, lézerharc, velencei tavi mászó – ugráló vár, miniatűr kiállítás, pénzmúzeum, szabaduló szoba, fagyiműhely, kirándulás – bobozás

Dátumok

2023 június 19-23

Extra programok

Napi bontás

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Helyszín

Budapest és környéke

További táborok

Egész napos

Tervezett ár

68.000.- Ft

/5 nap

Napi díj: 14.000.-Ft / nap

Figyelem! Az árak tájékoztató jellegűek, a partnerek árszabásától függően változhatnak.

Helyszín

Budapest és környéke

Résztvevők száma

Táboraink minimum 10 fő jelentkezése esetén indul

A táborozás jellege

Napközis

Időbeosztás

Egész napos 8:00 - 16:00

Ügyelet

Korosztály

8+

Info

A táborozás remek lehetőség gyermekeink számára. Alternatív oktatási módszerrel és barátságos csapattal várunk mindenkit.

Kapcsolat

Központi szám +36 70 425 6050, Sinka Ancsa +36 30 579 0141 (9:00-15:00 óra között hívható)

Gyakori Kérdések

Még több kérdése lenne? Nézze meg a Gyakori Kérdések oldalunkat, vagy írj nekünk!

Betegség esetén lehetőséget biztosítunk a nyár folyamán másik táborba becsatlakozni. Amennyiben ez nem kivitelezhető, a következő tanévben a tábor fennmaradó árának felét le lehet úszni.

Igen, ételérzékenység esetén előre jelzett kéréseket meg tudnak oldani az étkezdében. Rendkívül szigorú diéta esetén, megoldható az otthonról hozott étel hűtése, szervírozása.

Nem ajánljuk, de lehet. Csak olyan játékot hozzanak, amit másoknak is oda adnak és nem okoz drámát, ha történik vele valami.

Igen, együtt vannak kicsik – nagyok, tesók és barátok, csak a csoportbontásos foglalkozások idején fordulhat elő, hogy külön kerülnek.

A táborban minden gyerek mellé fix segítő van beosztva (5 gyerek 1 segítő), hogy legyen kihez kötődni és segítségért fordulni szükség esetén.

Jelentkezési lap

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Táborválasztás

A foglalkozáson résztvevő adatai

Kapcsolattartás

Felmérés

Tájékoztatók és nyilatkozatok