Oktatási feltételek – fejlesztősarok

[trx_content top=”50″]

Oktatási feltételek – Fejlszetősarok

[trx_columns count=”1″ top=”50″ bottom=”70″][trx_column_item span=”1″]

Iskolánk, a foglalkozásait a tanév ideje alatt szeptembertől júniusig tartja. A nyári szünidőben egyéni megbeszélés alapján lehetséges a fejlesztés. A foglalkozások időpontjai tanévkezdéskor kerülnek meghirdetésre. A foglalkozásokon való részvételt az oktatás eredményessége érdekében tartani kell.

[trx_image url=”http://mikuszi.hu/wp-content/uploads/2016/11/1.jpg” title=”Fejlesztősarok” align=”left” shape=”square” width=”30%” bottom=”20″]

Az foglalkozás havi tandíjas, mely a tárgyhó első napjától az utolsóig tart. A tandíjat a hónap elején egy összegben kell befizetni. Hiányzás esetén a tandíj visszatérítésére nincs lehetőség, órapótlásra indokolt esetben – pl. betegség, előre bejelentett iskolai program miatti hiányzás stb.– korlátozott keretek között lehetőséget biztosítunk. Az oktató miatt elmaradó foglalkozás pótlásáról az oktató köteles gondoskodni vagy az óra díja a következő havi tandíj árába beszámításra kerül. Hivatalos ünnepnapokon szünetel az oktatás, melyet nem köteles pótolni az oktató. Négynapos hosszú hétvége esetén, a szünnapnak kiadott köztes munkanap pótlásra kerül.  Egy hónapnál hosszabb hiányzás és / vagy fizetési késedelem esetén a helyet tartani nem tudjuk. Tartós kimaradás esetén, helyfoglalási díj ellenében tudjuk csak tartani a helyet.

A gondviselő tisztában van a foglalkozással járó esetleges baleseti forrásokkal, melynek tudatában engedélyezi az órán való részvételt. A fejlesztő foglalkozáson lázas, fertőző beteg gyermek nem vehet részt.

Gyermek őrizetlenül nem maradhat, a felügyeletről az óra megkezdéséig, illetve az órát követően a szülő / kísérő köteles gondoskodni. Az oktató teljes körű felelőssége a foglalkozás idejében a gyermek átvételétől – átadásáig terjed. A foglalkozást követően nincs lehetőség gyermek megőrzésre, ezért kérjük a kísérők pontos érkezését a foglalkozás végén.

A tornatermet a házirenddel összhangban lehet használni.

[trx_section dedicated=”no” scroll=”no” style=”border:1px dashed #F0FFDA; padding: 20px; background-color:#F0FFDA; font-weight:400;” ] A foglalkozások megkezdése csak az oktatási feltételek elfogadása után lehetséges. [/trx_section]

[/trx_column_item][trx_column_item]
[/trx_column_item][/trx_columns][/trx_content]

Megosztás

Facebook
Twitter
Email

További hírek