Tandíj fizetés szerkezete:

  • Alapdíj + uszoda ktg.
  • Alapdíj + Felár + uszoda ktg.
  • Alapdíj + Prémium felár + uszoda ktg.

Különóra díja: 5000 Ft + uszoda ktg. /alkalom


Árképzés


Alap szolgáltatás
Létszám Alpdíj / hónap/fő Felár / hónap/fő Uszoda ktg./ alkalom
5 főtől  (edzés) 11000 + nincs + 1100
3-4 fő (oktatás) 13000 + nincs + 1100
2 fő (oktatás) 13000 + 3500 + 1100
1 fő (oktatás) 13000 + 10000 + 1100

Prémium szolgáltatás
Létszám Alpdíj / hónap/fő Prémium felár / hónap/fő Uszoda ktg./ alkalom
2 fő (oktatás) 13000 + 8000 + 1100
1 fő (oktatás) 13000 + 15000 + 1100

Alapdíjas

Alapdíjaskategóriánk a már megszokott kis csoportos szolgáltatásunkat foglalja magában, mely 45 perces foglalkozást jelent 3-4 fős csoportlétszámmal. Az elmaradt órák pótlására évi 9 alkalmat biztosítunk (szabad felhasználással, nem kérdezzük milyen okból hiányzott a gyermek). Ennél a kategóriánál a csoport létszám 5 főig tölthető lesz hasonló korú, tudásszintű pótlásra érkező gyerekekkel. Szülő igénybe veheti a 40 perces ingyenes öltöztető belépőt. Oktatás költsége az alapdíjból + uszodaköltségből tevődik össze. Hiányzás esetén, a fel nem használt uszodaköltség jóváírható a következő havi befizetésnél.

Nyári táborozások alkalmával fix kedvezményt biztosítunk minden programunkra (feltétele a rendszeres oktatáson való részvétel). Szabadidős programjainkon pedig ingyenesen vehetnek részt a gyerekek.

A tartósan gazdaságtalan csoport összetételű órák év közben átszervezhetőek lesznek vagy árkorrekciót eszközölhetünk.

 

Feláras

Feláras kategóriánk az 1-2 fős különórás foglalkozásokat foglalja magába. A tanóra 45 perces. Az elmaradt órák pótlására évi 9 alkalmat biztosítunk (szabad felhasználással, nem kérdezzük milyen okból hiányzott a gyermek). A két fős óra csak hasonló létszámú foglalkozáson pótolható. Abban az esetben, ha az óráról hiányzik valamelyik résztvevő, a helyére 1 hasonló tudású gyermek pótlásra társítható lesz. Az egyéni óra, viszont csak önmagában kerül pótlásra. Szülő igénybe veheti a 40 perces ingyenes öltöztető belépőt. Oktatás költsége az alapdíj + felár díjából + uszoda költségekből tevődik össze. Hiányzás esetén, a fel nem használt uszoda költség jóváírható a következő havi befizetésnél.

Nyári táborozások alkalmával fix kedvezményt biztosítunk minden programunkra (feltétele a rendszeres oktatáson való részvétel). Szabadidős programjainkra ingyenes részvételt biztosítunk a gyerekeknek.

A tartósan gazdaságtalan csoport összetételű órák év közben átszervezhetőek lesznek vagy árkorrekciót eszközölhetünk.

 


Prémium

Prémium kategóriánk az 1-2 fős extra szolgáltatású különórás foglalkozásokat foglalja magába. A tanóra 45 perces. Az elmaradt órák igény szerint maradéktalanul pótlásra kerülnek, saját különórás keretben. Ennél a kategóriánál az órához nem csatlakoznak más csoport gyerekei pótlásra. Szülő igénybe veheti a 40 perces ingyenes öltöztető belépőt, valamint havonta 1 alkalommal biztosítunk egész órás bent tartózkodási lehetőséget óralátogatás céljából ( maximum 2 fő részére, fürdőhasználat nélkül). Oktatás költsége az alapdíj + prémium felár díjából + uszodaköltségből tevődik össze. Hiányzás esetén, a fel nem használt uszodaköltség jóváírható a következő havi befizetésnél.

Tanévkezdési beiratkozáskor a prémium kategóriát választó családok a legrutinosabb oktatók közül választhatnak és előválasztási lehetőséget kapnak a szabad időpontokra is.

Nyári táborozások alkalmával fix kedvezményt biztosítunk minden programunkra (feltétele a rendszeres oktatáson való részvétel). Szabadidős programjainkra ingyenes részvételt biztosítunk a gyerekeknek.